30.06.2013 - 07:10
Beyler oyuna geçen yıl başlamıştım. Bayağı bir süre bıraktım sonra. Bu 1-2 haftadır yeniden başladım oynamaya ama strateji tutturabilmiş değilim ve geliştirmelerde neleri açacağım hakkında fikrim de yok. Açtığım geliştirmeler şunlar: Bundan sonra neleri açmamı tavsiye edersiniz? ve hangi strateji ile oynamalıyım? Stealth Ustasını seviyorum fakat sermayesi düşük oyunlarda pek olmuyor. Mükemmel savunma ile başlıyorum onlarda genel olarak, fakat istediğimi genelde yapamıyorum. Premium değilim ayrıca.
Se încarcă...
Se încarcă...
|
|
30.06.2013 - 07:32
PD yani mükemmel savunma güzel strateji , GW yani gerilla taktiği aç Stealth Ustasından daha iyidir , Özel kara savunma geliştirmelerini açmasaydın keşke premium için olsa gerek onlar IMP yani parababası aç turkiye ile iyidir,verebileceğim tavsiyeler bunlar ve elbetteki birim geliştirmeleri al mesela ucuz kara savunması falan gibi
---- Love, peace and respect.
Se încarcă...
Se încarcă...
|
|
30.06.2013 - 07:56
Eğer küçk haritalar oynuyorsan Avrupa gibi, GW açabilirsin ucuz bir strateji. PD, IMP gibi stratejiler de senin için kullanışlı olabilir, bunları da alıp kullanabilirsin. Kullanacağın stratejiyi seçtikten sonra hangi upgradeleri alacağn konusnda daha rahat yardımcı olabilirim. Eğer büyük harita oynuyorsun Mos yine iyi bir strateji.
---- .10. atWar Radio<3 play for fun, just for fun.
Se încarcă...
Se încarcă...
|
|
30.06.2013 - 08:11
PD'ı GW'a tercih ediyorum o yüzden açmamıştım. GW, PD'dan daha mı iyidir? Güçlü özel kara savunmasını tüm defans birimlerine +1 ekliyor diye zannedip açmıştım, halbuki sadece uçaksavar içinmiş. Ucuz kara savunması militan oluyor galiba onu zaten açmıştım. Küçük haritalarda dediğim gibi PD kullanıyordum. Eğer GW, PD'dan daha iyi derseniz açayım. Büyük haritalarda mosu seviyorum ve kullanıyorum, büyük haritalarda stratejim mos. Küçük haritalarda sıkıntılıyım, pek başarılı olamıyorum.
Se încarcă...
Se încarcă...
|
|
30.06.2013 - 08:24
PD bana göre en iyi strateji. Kullanmaya devam et kendini geliştir. İnfantrieler ile ilgili upgradeleri al sürekli yeter
---- .10. atWar Radio<3 play for fun, just for fun.
Se încarcă...
Se încarcă...
|
Ești sigur?